Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hardangervidda Hol

FitCamp

Overview

Klar for jenteweekend på Geilo? En helg spekket med trening, yoga, herlig mat og SPA. Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort. Passer for kvinner i alle aldre, enten man trener en ganger i uka eller hver dag.

Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort i hjertet av Geilo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Også denne gangen blir Yngvar Andersen med hele helga. For deg som har vært med på Yngvar sine camper tidligere, kan vi love flere nye inspirerende treningsøkter og foredrag. Han vil i år ta deltakerne med på topptur som en avsluttende aktivitet på søndagen.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å besøke det flotte spaanlegget lese en bok på rommet eller gå tur i naturskjønne omgivelser. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

  • Last Updated: 17.02.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

fre 15. juni 2018

lør 16. juni 2018

søn 17. juni 2018

See All
FitCamp
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad