Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Fjæreheia Amfi: St. Valentin

  • Fjæreheia Amfi, Tauleveien 35, Grimstad
  • 27. juli 2018 - 4. august 2018
  • (9 Upcoming Dates)
Overview

Opplev musikalen St. Valentin i steinbruddet i Fjæreheia

Kastellet presenterer :

ST.VALENTIN – FRA LEGENDE TIL MUSIKAL

Fjæreheia omskapes til Romas Forum Romanum, når Kastellet inviterer publikum til mektig musikk, drama og legender i sene kveldstimer.

Dagens Forum Romanum er musikalens innfallsvinkel. Det fører publikum videre inn i antikkens Roma. Musikalen er bygget på helgenlegenden om presten og legen Valentin – som våget å sette seg opp mot keiser Claudius II og dermed måtte lide martyrdøden. Hans siste brev før han blir henrettet er bakgrunnen for dagens valentinfeiring 14.februar.

Fjæreheia, med hele sitt storslagne og skjebnesvangre uttrykk, er det perfekte sted for fremføring av denne dramatiske historien om Valentin. St. Valentin som musikal er lokalt forankret og skapt i Fjære, og er tidligere oppført tre ganger i Italia som helaftens forestilling og i konsertversjon, med kjente italienske scenekunstnere i hovedrollene. Nå vender musikalen «hjem» til Sørlandets egen, spektakulære, Fjæreheia.

Regissør Bentein Baardson uttaler til Agderposten: «Dette er en skikkelig god musikal som rommer romantikk og tragedie – jeg gleder meg»

Musikalsk spenner forestillingen fra rock til ballader, men med klare innslag og assosiasjoner til historisme og gregorianikk. Historien krever et stort antall medvirkende og scenografiske effekter. Med sceniske elementer vil steinbruddet få en visuell kraft og dynamikk – som nesten konkurrerer med de antikke amfiteatrene som ble benyttet ved oppsetningene i Italia. Flere av de profesjonelle medvirkende i «St. Valentin» har begynt sine kunstneriske karrierer i nettopp Fjæreheia. Også i dette prosjektet medvirker unge scenekunstnere og talenter som statister dansere og korister i det største og mest spektakulære samarbeidet i Fjæreheia.

Varighet 1 time og 50 minutter.

  • Last Updated: 08.05.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

fre 27. juli 2018

lør 28. juli 2018

søn 29. juli 2018

man 30. juli 2018

tirs 31. juli 2018

ons 1. august 2018

tors 2. august 2018

fre 3. august 2018

lør 4. august 2018

See All
Fjæreheia Amfi: St. Valentin
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad