Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Ryfylke Strand

Fjellflørt voksne på Preikestolen fjellstue (35-55 år)

  • Preikestolveien 521, Jørpeland
  • +47 51742074
  • 19. oktober 2018 - 21. oktober 2018
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Welcome to a social nature experience! Just a one hour trip from Stavanger, Sandnes and Sola airport you will find Preikestolen mountain lodge. With restaurant, accomodation and activites at its best. If you love nature and Mountains, you now get the opportunity to spend quality time With other single People who share the same interests. We can guarantee a good mood, and participation on the various trips is of course voluntary.

Velkommen til en sosial naturopplevelse! Én times reise fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Preikestolen fjellstue – akkurat der stien til Preikestolen starter. Med restaurant-, overnattings- og aktivitetstilbud i den absolutte norgestoppen. På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!

"Fjellflørt" egner seg for single gutter og jenter mellom 35 og 55 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i vårt vedfyrte villmarksspa, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! 

Fredag:
Treretters middag kl. 20:00
Quiz

Lørdag:
Frokost
Fellestur til Preikestolen kl. 10:00 (5-6 timer)
Villmarksspa fra kl. 16:00
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

Vi legger opp til omtrent like mange gutter og jenter på dette arrangementet.

Dette inngår i prisen:
Overnatting på 2-4 manns rom på Preiekstol hytta (felles wc og bad på gangen), frokost, nistepakke med termospåfyll, treretters middager på Preikestolen Fjellstue, arrangement og villmarksspa (drikke er ikke inkludert).

Husk å ta med klær, sko og turutstyr for bruk i fjellet. Og ikke glem badetøy til stampen! Sengetøy og håndkle er inkludert i prisen.

Priser medlem/ ikke medlem: 2400,-/ 2900,-
Det er mulig å oppgradere til dobbeltrom/enkeltromrom med bad på Preikestolen fjellstue mot et tillegg i prisen. Dette bookes direkte til post@preikestolenfjellstue.no og mellomlegg betales ved avreise.  

Her kan du lese mer om våre romstandarder: https://www.preikestolenfjellstue.no/overnatting/ 

Turledere:
Gunn Tjessem 982 13 070 og Tommy Pettersen

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, dagstursekk, badetøy, hodelykt, termos og godt fottøy. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.  

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

  • Last Updated: 03.09.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 19. oktober 2018 kl. 02:00

lø. 20. oktober 2018 kl. 02:00

sø. 21. oktober 2018 kl. 02:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fjellflørt voksne på Preikestolen fjellstue (35-55 år)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad