Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Søndre Land

Fjordflyt 2019 - FIEH & Frida Ånnevik

Overview

Fieh er et band som holder til i Oslo, men flere av medlemmene sokner til både i Søndre Land og i grensende kommuner. De har gjort stor suksess på landsbasis, med opptredener på blant andre Øya-festivalen, Pstereo, Vossa Jazz, Moldejazz og Slottsfjell, med svært gode omtaler. I 2018 ble bandet også nominert til årets beste live-artist i P3 Gull, noe som er en flott pekepinn for hvordan deres opptreden leverer hver eneste gang. 

Elton John har også uttrykt sin entusiasme for Fieh, så det er trygt å si at disse allerede er en skinnende stjerne på artisthimmelen. De har to singler ute på Spotify, «Glu» og «25», to av låtene vi gleder oss veldig mye til å nyte i Perlevika.


Frida Ånnevik fra Ridabu er årets andre artist. I 2009 vant hun Grappas debutantpris. Debutplaten "Synlige hjerteslag" gjorde stor suksess og havnet på årsbestelistene i flere av landets redaksjoner. Frida har en rekke imponerende punkter på CV-en, blant andre: flere Spellemann-nominasjoner, årets Spellemannpris innen "viser" i 2016, opptredener på By:Larm og Vossa Jazz, oppvarmingsartist for Odd Nordstoga og en lang rekke opptredener på flere av landets beste jazz- og musikkscener. 

I 2018 deltok hun også i Århundrets stemme på TV2, hvor hun med flere rørende, nydelige og nytenkende covre sikret seg en plass i semifinalen. 

 

  • Last Updated: 25.01.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 15. juni 2019 17:30 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fjordflyt 2019 - FIEH & Frida Ånnevik
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad