Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Flode møter Trond-Viggo igjen

Mer info

Trond-Viggo har skrevet en helt ny forestilling om Flode, som hadde urpremiere på Figurfestspillene i Tønsberg 27.januar 2024. Nå skal han rundt i norske kulturhus med forestillingen!

Dette er en forestilling om hva skjer når mye tid har gått. En er like gammel som da han ble skapt, og en er blitt mye, mye eldre. Hva skjer i møtet med sitt eget indre barn? Hva er likt og hva er helt forskjellig? Hva lærer man om seg selv gjennom fantasien, gjennom å ta sitt eget indre på alvor? Hvordan skal du kunne roe deg i all verdens uro? Hva vil det si å være her og nå, og ikke være mest der og da, altså i fortiden eller fremtiden?

Det har gått nesten et halvt århundre siden Trond-Viggo begynte å skrive på Flode-programmene, og likevel er det mange som har sunget puss-puss for barna eller til og med synger sangen for barnebarna sine. Flode møter Trond-Viggo igjen er et scenisk møte mellom Flode og Trond-Viggo om tilblivelsen, ensomheten og gjenforeningen, men også et musikalsk møte mellom Trond-Viggo og publikum. En kveldsfortelling for voksne rett og slett!

Forestillingen henvender seg først og fremst mot voksne, men egner seg fra 12 år og oppover.

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus.

Parkering mot avgift (2 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

Sist oppdatert: 04/21/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt