Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Foajéjazz - Sørnorsk Ungdomsstorband på Buen kulturhus

Overview

Sørnorsk Ungdomsstorband ( SNUS) består av 18 talentfulle musikere i alderen 16 – 22 år.
Bandet er et unikt tilbud for musikkungdom i Agder og Telemark og er Sørnorsk jazzsenter sin spydspiss og stolthet når det gjelder ungdomssatsning.
Sørnorsk Ungdomsstorband er et regionalt ensemble som drives av Sørnorsk Jazzsenter. Bandet er et tilbud for musikkutøvende ungdom i Telemark og Agderfylkene der de får anledning til å utvikle sine ferdigheter som utøvere og ensemblemusikere i storbandformatet. Videre samarbeider bandet med lokale miljøer for å inspirere og motivere unge til å satse på jazz. Målgruppen er ungdom fra musikkskoler, korps, rockeverksteder og annen organisert eller uorganisert musikkaktivitet. Bandet samles til helgesamlinger 4 til 5 ganger i året. Unge musikkelever/studenter som ønsker å få ”trening” og skolering i storband og improvisasjonsspill søker opptak i bandet.
Bandet presenterer et bredt spekter fra storbandlitteraturen, alt fra ”easy swing jazz” til moderne funk. Konserten i Buen kulturhus arrangeres i samarbeid med Buen kulturhus og Mandal Jazzklubb og er gratis for publikum.

  • Last Updated: 12.02.2019
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

lø. 23. mars 2019 13:30 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Foajéjazz - Sørnorsk Ungdomsstorband på Buen kulturhus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad