Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY - 14/4 KL. 13:00

Regi: Rasmus A. Sivertsen. Norge, 2022. Norsk tale, uten tekst. Format: DCP. 1t 19min. Aldersgrense: tillatt for alle.

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil

Se Thorbjørn Egners folkekjære fortelling om Kardemomme by i en ny animasjonsfilm for hele familien. Boken kom i 1955, men filmen gir nytt liv til klassikeren med fantasi, kreativitet og moderne teknologi. Med en blanding av live-action og animasjon drar vi til Kardemomme by og blir bedre kjent med alle som bor der. 

Historien er tidløs på grunn av temaer som vennskap, samarbeid og empati. Budskapet er ikke moraliserende, men underholder og engasjerer. Med kun gode anmeldelser under beltet kan vi trygt si at dette er en suksess som viderefører Egners magi til kommende generasjoner. En film som passer for alle aldre, er en sjeldenhet, så bli med til Kardemomme by!

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt