VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Forebygging av selvmord med Else Kåss Furuseth

Overview

Sammen med Else Kåss Furuseth, Jon Schultz , Frikk Gjeilo og sykehusprest Ane Inger Bondahl Søberg inviterer vi til temakveld om forebygging av selvmord.

Vi er Frelsesarmeen Gjøvik, Blåkors Kampen Kafè, Diakonene i Gjøvik, Globus Kafé, Alternativ Jul Gjøvik, Kirkens Bymisjon Gjøvik og Gjøvik KFUK-KFUM. Sammen ønsker vi å bidra til åpenhet rundt et tema som berører mange av de vi er i kontakt med på ulike måter, og å skape arenaer for å snakke og tenke forebyggende slik at vi sammen kan skape muligheter som gir folk lyst til å leve!
Tidligere har vi samarbeidet om markeringen av Overdosedagen med Petter Uteligger i 2018, og i 2019 markerte vi FN-Dagen med Adil Khan.

Else Kåss Furuseth står bak monologforestillingen Kondolerer, som hun har spilt på Nationaltheatret samt på turné over hele landet.
Forestillingen gjengir en sann historie fra Elses liv da hun som 11-åring mistet moren og som 28-åring mistet broren. Begge to begikk selvmord. I januar 2018 hadde Nationaltheatret urpremiere på Else Kåss Furuseths oppfølger Gratulerer.
I Gratulerer undersøker komiker Else Kåss Furuseth om det er mulig å være god nok akkurat som du er, selv om du er ganske ræva. Monologen er oppfølgeren til braksuksessen Kondolerer, en "komedie" om selvmord, en hyllest til livet etter å ha mistet mor og bror i selvmord.

I Fjellhaven 23.september viser hun et utdrag fra sine forestillinger Kondolerer og Gratulerer. Det er mulig å stille spørsmål til Else etter arrangementet.

Jon Schultz forteller om hvordan det er å være pårørende av selvmord. Jon Schultz (63) gift, tre sønner, jobber som advokat. Eldste sønn tok sitt eget liv brått og uventet 19 år gammel i 2011. Jon har vært nestleder i landstyret i LEVE i 6 år, medforfatter i bøker, sorggruppeleder i Fransiskushjelpen og sorggrupper for menn. Han er en av initiativtakerne til Pappanettverket - samlingsted for menn som har mistet barn i selvmord. Jon er særlig opptatt av gutter og unge menns livssituasjon og utfordringer med å finne sin plass i livet.

Underholdning av Frikk Gjeilo fra Lom som har skrevet dikt og sanger siden barneskolen. Han har riktignok delt noen dikt med farmor, som hun har skrevet i "Raudboka" si, men fram til denne dagen har "Raudboka" vært den eneste kilden til tekstene hans. Den 10. September kommer han ut med eget album - "Hyttebok"

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:00
Servering : Kiosk
Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

to. 23. september 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Forebygging av selvmord med Else Kåss Furuseth
Your Recently Viewed Pages