VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Foredrag: Silje Sigurdsen/KUNZT (Artoteket)

Overview

Ved slutten av september tilbyr vi enda et arrangement i forbindelse med Artoteket*. Silje Sigurdsen, kunstformidler bak prosjektet Kunzt holder et foredrag Fem ting som forandret kunsthistorien for alltid.  
Er du interessert i kunst og dens historie? Da er dette noe for deg! Siljes foredrag gir deg de fem største bruddene i utviklingen av vestlig kunst og som har påvirket vestlig kunsthistorie for alltid. Det er perfekt for deg som ønsker å stå sterkere i møte med kunsten, enten det er i et kunstgalleri, i et kunstmuseum eller i sosiale medier.   
Mer info om Kunzt og Silje Sigurdsen finner du på https://www.kunzt.no. 

Arrangementet er i samarbeid med Sandnes kommunes kulturkontor.  

* Sandnes kommune har etablert en egen lånetjeneste for kunst og Artoteket er et samarbeid mellom Sandnes kommune og biblioteket. Kunstverkene kan lånes med hjem og henges opp i din egen stue. Sammen ønsker vi at kommunens innbyggere skal få tilgang til en del av kunsten som er i kommunenes eie. Artoteket er ikke en utfyllende oversikt over kommunenes kunstsamling, men representerer et bredt utvalg med mange lokale kunstnere, for eksempel Per Odd Aarrestad, Turi Gramstad Oliver og Stanley Stornes. 

Silje M. Engja Sigurdsen (f.1989, Bergen) er utdannet kunsthistoriker og arbeider i dag med Kunzt - en formidlingskanal og forlag basert i Bergen og Oslo. Kunzt lager innhold om kunst og kunstverdenen i video- og lydformat, samt bøker om kunsthistorie. Sigurdsen har tidligere arbeidet i galleri og rammeverksted og laget innhold til en rekke medier i Norge, blant annet som kunstanmelder for to av Norges største aviser; Bergens Tidende og Aftenposten, også på video. August 2017 vant Silje prestisjetunge Arne Hestenes Journalistpris for arbeidet med Kunzt og kunstanmeldelsene hun i sin tid laget i videoformat for Bergens Tidende og Aftenposten. 
Foto tatt av Ingeborg Løvlie for Kunzt.no

Informasjon til besøkende vedr COVID-19:
Sandnes bibliotek følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. 
For å sikre rask smittesporing må alle som besøker våre arrangementer reservere billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 30. september 2020 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Foredrag: Silje Sigurdsen/KUNZT (Artoteket)
Your Recently Viewed Pages