Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Klepp

Foredrag Janette Røseth - livssorg

Overview

Janette Røseth er psykologspesialist, foredragsholder, pårørende, kronisk syk, ektefelle og mamma. Hun er opptatt av at alle mennesker er i livet på godt og vondt. Ingen mennesker slipper unna livet, alle rammes av smerte og vonde opplevelser. Hennes livsprosjekt har blitt hva vi gjør for å håndtere dette, for å leve godt med det som har skjedd.

Janette Røseth er psykologspesialist, foredragsholder, pårørende, kronisk syk, ektefelle og mamma.
Hun er opptatt av at alle mennesker er i livet på godt og vondt. Ingen mennesker slipper unna livet, alle rammes av smerte og vonde opplevelser. Hennes livsprosjekt har blitt hva vi gjør for å håndtere dette, for å leve godt med det som har skjedd. Gjerne et annet liv enn vi hadde sett for oss, men fortsatt godt.
Om livssorg og livsglede. 
Mange forbinder ordet sorg med dødsfall. Få snakker om sorgen vi ellers har i livet, de tapene og savnet: Over ting som ikke ble slik vi hadde tenkt, samlivsbrudd, tap av familieliv, ufrivillig barnløshet, tap av jobb og arbeidsevne, drømmer som ikke gikk i oppfyllelse, sykdom, å bli pårørende; sorgen over å miste seg selv og det livet en trodde en skulle ha. 
Hvordan reiser du deg etter at livet tar deg?
Hvordan kan du leve med sorgen og endringene fremfor å kjempe mot? Mestre på tross av. Finne nye gode dager.
Foredraget tar for seg den livssorgen som vil oppstå i løpet av livet hos de fleste av oss, og hvordan du best kan mestre denne. Leve godt på tross av.  

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 25. oktober 2021 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Foredrag Janette Røseth - livssorg
Your Recently Viewed Pages