Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Foredrag med Petter "uteligger" Nyquist

Overview

31. August er Verdens Overdosedag.
Vi ønsker å markere denne dagen for å vise at overdoser kan forebygges. Vi kan være med å bringe håp som bærer. Petter Uteligger er kjent for å vise omsorg, kjærlighet og bringe håp til de som trenger det. Denne dagen kommer han til Gjøvik for å holde foredrag for oss.

Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet, og hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet forsvinner?
Hvordan klarer hjemløse og rusavhengige å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang? Finnes det varme og medmenneskelighet på gata, og hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?

Gjennom sitt timeslange foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt. Arrangør: Diakonene i DNK, Frelsesarmeen Gjøvik, Fretex Gjøvik, Globus Kafè, Kampen Kafè Blåkors, Puls

Praktisk:
Ledsager: Gratis ved fremvisning av ledsagerbevis
Dørene åpner kl 17:30

  • Last Updated: 25.06.2018
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fre 31. august 2018 18:00

See All
Foredrag med Petter "uteligger" Nyquist
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad