Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Skedsmo

FORZA festival

Overview

I det du kjøper en FORZA Festival billett blir du en del av vår nasjon – vi gleder oss til å se ditt vakre ansikt gå inn portene til FORZA sin verden 25 og 26. August. Vi har en kapasitet på hele 10 000 personer denne helgen, så dette kommer til å bli STORT! Uansett hvilken billett du ønsker å kjøpe har ALLE tilgang til vårt store uteområdet.

VIP: Er du den som liker det lille ekstra er det VIP billetter som gjelder for deg og dine. I det du skal hente ditt festivalbånd er det egen kø for VIP gjester, det er egen fast track kø for å komme inn på festivalområdet, og som VIP får dere også eget toalettområdet inne i Skedsmohallen (altså ikke festivaltoalett), dere vil ha en egen bar på VIP området og til slutt det beste med VIP området – der har du den beste utsikten til scenen, den beste lyden og det diggeste området med en del sakkosekker, ståbord og litt annen luksus. Aldersgrense 20 år.

VIP Podium: Sånn som der er i Ibiza og alle internasjonale festivaler finnes det et VIP podium. Dette er et podium som blir bygd opp nede på Main Floor. Her vil det være stå bord til alle og egen servitør du kan bestille drikke ifra. Kun 70 personer kan unne seg denne luksusen. Dette podiumet vil bli plassert på høyre side av scenen. Aldergrense 18 år.

Main Floor: Om du ønsker å oppleve artistene på nært hold, mingle med mange andre festivalgjester og heller bruke mer penger i baren enn på billetten er det "Main Floor" billetter som gjelder for deg. Aldersgrense 18 år.

  • Last Updated: 14.07.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fre 25. august 2017 17:00

lør 26. august 2017 17:00

See All
FORZA festival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad