VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Frøkedal & familien

Overview

Konsert av Anne Frøkedal og familien

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge
På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.

Anne Lise Frøkedal har en egen evne til å røre ved dine innerste følelser med musikken sin. Nå rykker hun og Familien enda nærmere deg med sitt lunefulle, poetiske mørke. Høsten 2020 spiller de et knippe nær-akustiske konserter i et nedstrippet format.
Det blir før-premiere på sanger fra albumet som kommer til neste år og gamle låter i ny drakt, der vokal, fele, orgel og klimpreinstrumenter får plass til å skinne.
Kjenner du ikke allerede Anne Lise Frøkedal og musikken hennes er det på høy tid å komme i gang. Hun er en kompetent og inspirert musiker, gitarist, låtskriver og vokalist og karismatisk i liveopptredene sine. Hun er også fast medlem i grupper I Was A King og Lady Hardanger og har samarbeidet med blant andre Øystein Greni fra Bigbang.

Informasjon fra Folken om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:
Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken.
På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.
Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg:
Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.
Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 3. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Frøkedal & familien
Your Recently Viewed Pages