VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Frøydis inviterer: Hits fra Gullrekka

Overview

Det originale «Beat for beat»- bandet, bestående av Frøydis Grorud, Trond Lien, Erik Anti, Ole Petter Hansen Chylie og Per Einar Watle drar denne høsten ut på liten turné med sitt nye konsertprosjekt HITS fra Gullrekka. 

Dette er et musikalsk show fylt med humor, spilleglede, musikklek og selvsagt masse deilige godlåter som folk kjenner godt. 
I denne konserten har bandet med seg den flotte og sjelfulle vokalisten Julie Dahle Aagård fra Flatanger i Trøndelag og Norges råeste stemme, nemlig soulkongen Odd René Andersen fra Fredrikstad. Julie og Odd René er vel blant sangerne i Norge som har deltatt flest ganger i «Beat for Beat» på TV og har en imponerende bakgrunn fra både jazz, pop og soulmusikk med egne plateinnspillinger, samarbeid med flere kjente norske artister og hovedroller i flere teateroppsetninger (Julie har bl.a. hatt hovedrollen i Piaf på Det norske teatret i 2005). Begge sangere er blant landets mest ettertraktede vokalister og har gjort en rekke turnéer, konserter og TV-opptredener. Ikke rart Det originale «Beat for Beat»-bandet har dem som sine favorittartister.

Bli med på en svingende, leken, humørfylt og boblende musikalsk kveld du kan leve lenge på inn i de mørke høstkveldene!

Billettpris: 
Ordinær: 400
Studenter og elever ved Skien v.g. skole: 100

  • Last Updated: 15.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 1. oktober 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Frøydis inviterer: Hits fra Gullrekka
Your Recently Viewed Pages