VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Fra Champs-Élysées til Storhaug allé – Britt-Synnøve Johansen med Svein Ragnar Myklebust på piano

Overview

Er veien lang fra Paris til Stavanger? Britt-Synnøve mener helt klart nei. I mange år har hun med stor suksess tolket Edith Piafs musikk på sin egen karmøydialekt.

Er veien lang fra Paris til Stavanger? Britt-Synnøve mener helt klart nei. I mange år har hun med stor suksess tolket Edith Piafs musikk på sin egen karmøydialekt. Hun elsker Piaf og hun elsker fransk musikk generelt. Det er noe med franske chansons. Nå er tiden moden for å sette et nytt prosjekt ut livet.

Sammen med pianist Svein Ragnar Myklebust gjør Britt-Synnøve sine versjoner av melodier som «La Mer», «Ne Me Quitte Pas» og «La Chanson De Prevért». Alle de franske klassikerne er oversatt til karmøydialekt av Britt-Synnøve. Samtidig trekker de en tråd hjem til Storhaug. Britt-Synnøve har nemlig lurt lenge på hvorfor det ikke skrives slike melodier lengre? I årevis har hun lett etter noen som kan lage det hun mener er nye chansons, og hun har funnet gull. Ragnvald Wernøe, en utflytta bergenser som bor langt ute på flateste Jæren, har levert et knippe melodier som Britt-Synnøve har satt tekster til.

Dette blir en kveld med franske chansons og norske nyskrevne chansons i skjønn forening. En kveld som tar deg med fra kabaret til soaré. Fra glede til sorg. Fra latter til tårer. Fra lykke til sjalusi. Fra Paris til Storhaug. Rett og slett «Fra Champs-Élysées til Storhaug allé».

MEDVIRKENDE
Britt-Synnøve Johansen, sang
Svein Ragnar Myklebust, flygel
Ragnvald Wernøe/Britt-Synnøve Johansen/Svein Ragnar Myklebust, melodier
Britt-Synnøve Johansen, tekster og oversettelser

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause (endringer kan forekomme).

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 27.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 23. januar 2021 20:00 21:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fra Champs-Élysées til Storhaug allé – Britt-Synnøve Johansen med Svein Ragnar Myklebust på piano
Your Recently Viewed Pages