VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Fra Gaga til Grieg

Overview

Billetter i salg fra 18. mai. Kl 12.00
NB. Her kan det skje endringer.
Meld deg gjerne på nyhetsbrevet på www.operaostfold.no for de siste oppdateringer om billetter.

Opera Østfold ønsker velkommen til en times konsert med den internasjonale operastjernen Yngve Søberg og pianisten Reza Aghamir. De to musikalske herrene har kjent hverandre i mer enn ett tiår, og presenterer denne ettermiddagen alt fra florlette pop- perler til de romantiske klassiske sangene.

Yngve Søberg er en norsk baryton med stigende karriere på europeiske operahus. Hans rolletolkninger og stemmeprakt har hentet frem de helt store superlativer hos kritikere i så vel Oslo som Firenze.
Siden 2017 har Søberg hatt flere oppdrag på europeiske operahus som operaen i Zürich, der han har sunget i Lohengrin (Richard Wagner) og Madama Butterfly, og Operaen i Graz, der han har medvirket i både Pagliacci (Ruggiero Leoncavallo) og Cavalleria rusticana (Pietro Masgagni). Høsten 2018 gjestet han Opera di Firenze som tittelrollen i Rigoletto (Giuseppe Verdi) til meget fordelaktige kritikker. Yngve Søberg har vært fast ansatt ved Den Norske Opera & Ballett siden 2010.

Reza Aghamir er en musiker, dirigent, komponist og arrangør som ikke så lett lar seg båssette. Han har et unikt musikalsk talent, men blir også sett på som en rebell i det norske klassiske musikkmiljøet. Aghamir har blant annet rekomponert «Ja, vi elsker», gitt ut hiphop album og står bak den rørende bra platen «Grieg Unheard». Han holdt liv i operakveldene på Underwater Pub i Oslo i mer enn 20 år, og høstet internasjonal suksess med koret Gli Scapoli på 90-tallet. I dag leder han det blandede koret General Vocals og Reza e i Ragazzi (Reza og gutta) – operakoret som består av eliten av mannlige norske operasolister. Reza har også vært gjentakende pianist ved Opera på Bryggerhuset.

  • Last Updated: 06.05.2021
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 12. juni 2021 15:00 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fra Gaga til Grieg
Your Recently Viewed Pages