Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Geirangerfjorden Stranda

Fra Polen til Norge - Greg Niemczuk - klavèr

Overview

Den polske stjernepianisten Grzegorz Niemczuk holdt en fantastisk Chopin-konsert i Storfjord kulturhus i februar 2018. Det begeistrede og entusiastiske publikummet nærmest krevde å få ham tilbake. Og når er han her igjen!

Grzegorz Niemczuk er født i Polen i 1985 og gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse.  Han har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser: førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010 og førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013. Hans seneste utmerkelse er en spesialpris ved Den internasjonale musikkfestivalen i Busan Maru i Sør-Korea i oktober 2016

Overalt hvor Greg spiller blir han invitert tilbake. Hovedgrunnen er naturligvis at han er en så enestående begavet og dyktig pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer.

Greg Niemczuk har nå hele verden som arena. Han har spilt i alle verdensdeler og i de fleste europeiske land. Men han er hvert år på to turnéer i Norge. Årets mai-turné går til 9 kultur- og konserthus på Vestlandet. Dette viser at Greg Niemczuk får stadig større fotfeste i Norge.

Til kveldens program har han hentet frem et knippe av de vakreste musikkstykkene fra de to landene som betyr mest for ham: Polen og Norge.

  • Last Updated: 24.01.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 10. mai 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fra Polen til Norge - Greg Niemczuk - klavèr
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad