VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Fra Tango til Jazz

Overview

Duo Lutsoja/ Ala-Murr har sine røtter fra Estland. Jaak Lutsoja er en veldig anerkjent trekkspiller i sitt hjemland og sikkert kjent i Norge også etter sin deltakelse i Norske Talenter i høst 2019, verdsatt for sin unike stil og utrolige teknikk.

Duo Lutsoja/ Ala-Murr har sine røtter fra Estland. Jaak Lutsoja er en veldig anerkjent trekkspiller i sitt hjemland og sikkert kjent i Norge også etter sin deltakelse i Norske Talenter i høst 2019, verdsatt for sin unike stil og utrolige teknikk. Han føler seg komfortabel innen jazz, klassisk musikk, verdensmusikk og også fri improvisasjon. Jaak har også spilt inn flere CD-er, og hans debut album "Contrarian Grooving" ble valgt til European Jazz Radios ukens CD 2 ganger på rad. 

Kersti Ala-Murr er en klassisk skolert sanger som har bodd og jobbet i Norge de siste 24 årene. I tillegg til synging jobber hun som dirigent og pedagog. Dessuten har hun blitt tildelt mange forskjellige priser for sitt kulturelle bidrag. Selv om Kersti er en utmerket klassisk sopran, er hun også åpnet for alle slags forskjellige stiler og prosjekter. Hun har deltatt i en rekke jazz-, tango- og crossover-prosjekter og er ikke redd for å bryte grenser. 

De to setter opp sammen en unik klingende musikalsk duo der alt er mulig. Hver og en av dem har sin egen musikalsk bakgrunn og innflytelse med seg, og sammen finner de en måte å få det til å høres ut som en helhet. Du kan finne biter av klassisk, jazz og tradisjonell estisk og norsk musikk blandet med lydeffekter og improvisasjoner.

Varighet: ca 1 time 
Arrangør: Kersti Ala-Murr, i samarbeid med Sola kulturhus 

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.

  • Last Updated: 16.03.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 25. april 2021 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fra Tango til Jazz
Your Recently Viewed Pages