Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Franska Trion

Overview

Franska Trion feirer sitt 20års-jubileum med å slippe sitt tolvte album på slutten av sommeren, samt legge ut på en stor turné der de fremfører materiale fra alle sine album. Det loves et intenst og variert show med sedvanlig eksplosivitet og stor variasjon.


Franska Trion ble dannet i 2002, og etablerte seg som et kultband som sakte men sikkert fikk et stadig større publikum. Musikk er et kapittel for seg selv, og det er vanskelig å sammenligne den med noe annet. Bandet fikk det mye oppmerksomhet gjennom Matti Ollikainens bok «Broken Tones» om reisen fra Ullatti i Tornedalen til de store scenene, alt innrammet av tekstene fra trioens utgivelser og deres ellevte album i «Is it weird?» . Det store gjennombruddet fant sted da Franska Trion deltok som husband på SVTs program På sporet.
Trioens musikk beveger seg fra det voldsomme og aggressive til myk hvisking der du kan høre en nål falle, mens det personlige preget i tekstene fremhever noe universelt og blir derfor også veldig slående.

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 24. september 2022 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Franska Trion
Your Recently Viewed Pages