Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Fredagsfilm på Grimstad bibliotek

  • Grimstad bibliotek, Jernbanebrygga 1, Grimstad
  • +47 37 25 01 90
  • 6. april 2018 - 4. mai 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Gratis filmvisning på Grimstad bibliotek!

Én fredag i måneden kl. 17:00 viser biblioteket filmer som er egnet for eldre ungdom og oppover.

 

Børning 2 (2016) - 09.02 kl. 17:00-19:00

Oppfølger til suksessen BØRNING!

Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

Når Roys gravide kjæreste arrangerer en «ute av fengsel» fest, dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter. Han prøver å holde seg på matta og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at Nina skal være med på løpet sammen med kjæresten sin Charlie, må han forsøke å stoppe henne.

Løpet blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.

Omtale er hentet fra filmrommet.no

Aldersgrense: 6 år 

​​​​
Wiener-Dog (2016)
- 04.05 kl. 17:00

Livet som hund har ikke alltid vært det letteste. Spesielt for Wiener-dog, en dachs som synes å ha usedvanlig vanskelig å finne en stabil eier. På en odyssé-aktig tur føres hunden fra hjem til hjem, eier til eier. 

Fire karakterdrevne historier knyttes sammen gjennom en dachshund og dens dysfunksjonelle eiere. Todd Solondz er en mester i rå og mørk humor, men i Wiener-dog ser vi også tegn til ømhet og hengivenhet i fortellingen.

Omtale er hentet fra filmrommet.no

Aldersgrense: 12 år

 

Vel møtt!

  • Last Updated: 12.03.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

fre 6. april 2018 17:00

fre 4. mai 2018 17:00

See All
Fredagsfilm på Grimstad bibliotek
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad