Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken FREDRIKSTAD

Fredrikstad Animation Festival

  • Nygaardsgata 16, Fredrikstad, Fredrikstad
  • +47 95109697
  • 20. oktober 2022 - 23. oktober 2022
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Fredrikstad Animation Festival er den ledende festivalen for animasjonsfilm i Norden, og presenterer hvert år et vidt spekter av animerte filmer, med et sterkt fokus på den Nordisk-baltiske animasjonsscenen. Festivalen har eksistert siden 1994 og presenterer et mangfoldig program med filmer, seminarer og andre arrangementer i løpet av de fire oktoberdager i Fredrikstad.

Festivalens hovedprogram er konkurranseprogrammet for nordisk-baltisk animert film, i kategoriene for kortfilm, studentfilm, oppdragsfilm og langfilm. I tillegg viser festivalen høydepunkter fra den internasjonale animasjonsscenen med programmer som; Best of International Short, Abstraction at hoi polloi og Midnight Madness at TÆPS. Festivalens hovedarena er Fredrikstad Kino.

Festivalen samler filmelskere i alle aldre, men med et sterkt programfokus mot et yngre publikum, hvor unge animasjonsinteresserte kan delta i workshop, foredrag og frie aktiviteter på festivalens familiedag.

Fredrikstad Animation Festival er også en viktig arena for animasjonsbransjen, samt studenter og utdanningsinstitusjoner innen animasjon, film og design. Festivalen har gjennom årene hatt anerkjente gjester fra den internasjonale animasjonsscenen og har blant annet presentert foredragsholdere fra kjente studioer som Pixar, Disney og Aardman.

Festivalen har foskjellige pass og billetter tilgjengelig for publikum, basert på hva man ønsker å oppleve i løpet av fire animerte dager i Fredrikstad. Alt fra 4 dager festivalpass til enkeltbilletter til visninger er tilgjengelig på festivalens hjemmesider: https://animationfestival.no/nb/om-oss/billetter/.

  • Last Updated: 12.05.2022
  • Source: Visit Fredrikstad & Hvaler
Dates

to. 20. oktober 2022

fr. 21. oktober 2022

lø. 22. oktober 2022

sø. 23. oktober 2022

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fredrikstad Animation Festival
Your Recently Viewed Pages