Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Fredrikstad Stadion

Fredrikstad på isen - åpningsshow Fredrikstad 450

  • Stadion 35, Kråkerøy
  • 20. januar 2017 - 20. januar 2017
  •  /  19:00 to 21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Fredrikstad 450 år og Winter Classic vil, for første og eneste gang, invitere alle store og små til en uforglemmelig forestilling på is – og det på selveste Fredrikstad stadion. Lokale artister, kulturaktører og idrettslag vil gå hånd i hånd og gi publikum et uforglemmelig åpningsshow vi ikke har sett lignende av i Fredrikstad noen gang.


Øverst på plakaten finner vi, for første gang i Fredrikstad, verdenskjære og verdenskjente Secret Garden, som gjorde seg internasjonalt bemerket da de vant Eurovision Song Contest i 1995 med «Nocturne».


Åpningsseremonien bringer også med seg det beste Fredrikstad har å by på. På scenen vil vi se Åge Sten Nilsen, Trond Gudevold, Maria Mohn, Morten Gjerløw Larsen, JokR, Anette Augdahl (tidligere Fossum). Alexander Hermansen skal være konferansier for forestillingen, som ledes musikalsk av Ole-Henrik Mohn Pettersens Livin’ Jazz Orchestra.


De nevnte artistene skal også møtes i musikalsk symbiose i en helt nyskrevet låt dedikert til gleden ved å stå på isen. Totalt kommer 600 mennesker til å være på scenen; både isdansere, akrobater, dansere, musikere, korister, ishockeygutter og artister, i tillegg til barneteatret Fredrikstadungane.


Åpningsshowet er sydd sammen av kunstnerisk leder Silje Louise Waters, som også har skrevet en snerten byhistorisk og fremtidsrettet miniforestilling i samarbeid med komponist Christian L. Stahr og Alexander Hermansen. Dette «showet i showet» ser skrått på byen vi kjenner som Fredrikstad, og vil åpnes av ordfører Jon-Ivar Nygård, som også vil vise seg fra en litt mer kunstnerisk side denne gangen.


Fredrikstad fyller 450 år 12. september 2017. Hovedmarkeringen er lagt til 9.-17 september 2017 med arrangementet «Frederikfesten», men det vil være aktiviteter og arrangement gjennom hele jubileumsåret. Winter Classic foregår 21.-29 januar på Fredrikstad stadion med GET ligakamp, curling, egen ungdomsturnering, skate-in kino, åpen skøytebane og mye mer.


Billetter kan kjøpes på www.ticketmaster.no. Early bird-tilbud: Fra 20. oktober til 4. november, selges de 1.000 første billettene selges med 25 % rabatt eks. avgifter.


For mer informasjon om forestillingen, og informasjon om transport og parkering på Fredrikstad stadion se www.fredrikstad450.no eller www.winterclassic.no

  • Last Updated: 09.11.2016
Dates
fredag 20. januar 2017

See All
Click to activate
Kråkerøy, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 47" N / 10° 55' 37" E
Fredrikstad på isen - åpningsshow Fredrikstad 450
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad