VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Fredriksten Operafestival

  • Generalveien 25-27, Halden
  • +47 92253934
  • 11. juni 2021 - 19. juni 2021
  • (9 Upcoming Dates)
Overview

Operafestivalen i Halden strekker seg fra fredag 11.juni til og lørdag 19.juni -forrykende uke med masse på programmet for store og små.

Fredriksten Operafestival!  

Operafestivalen strekker seg fra fredag 11.juni til og lørdag 19.juni. Det blir en forrykende uke med masse på programmet for store og små. 

Det blir diverse operaforestillinger i Fredrikshalds Teater, det blir operagalla i Brygga Kultursal, det blir en egen Barnas Operafestival på Fredriksten festning, og opera rundt på institusjonene og mye mye mer. 

Operaforestilling i Fredrikshalds Teater og Operagallaen arrangeres i samarbeid med Det Norske Blåseensemble. I tillegg har vi planer om å kunne presentere våre kunstneriske samarbeidspartnere fra Sverige med egne konserter på ulike arenaer i byen 

-Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby Fredriksten Operafestival i 2021. Den vil sikre vårt publikum gode kunstneriske opplevelser, og sikre at vi er tro mot vår visjon som er å skape magiske operaopplevelse for alle, forteller operasjef Pål Scott Hagen. 

Operasjefen vil samtidig få takke alle samarbeidspartnerne og leverandører, som har vært villige til å strekke seg langt for å finne gode løsninger for tilrettelegging av Den flyvende hollender i 2022. Han sier at det er viktig å ta hensyn til den situasjonen vi er i nå, og isteden bruke ressursene til å legge til rette for gjennomføring av en operafestival med høy kunstnerisk kvalitet, innenfor de smittevernsreglene som er i dag.

Vi ønsker at vårt publikum skal føle seg trygge på våre arrangement. Det kan de på en operafestival med færre publikumsplasser på arrangementer som er spredd utover hele byen. Vi gleder oss over å kunne ønske velkommen til to svært innholdsrike og begivenhetsrike opera-år, avslutter Pål Scott Hagen.

 

Program kommer.  

  • Last Updated: 25.11.2020
  • Source: Halden Turist
Dates

fr. 11. juni 2021

lø. 12. juni 2021

sø. 13. juni 2021

ma. 14. juni 2021

ti. 15. juni 2021

on. 16. juni 2021

to. 17. juni 2021

fr. 18. juni 2021

lø. 19. juni 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fredriksten Operafestival
Your Recently Viewed Pages