Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Nord-Odal

Freedumb & Göttemia

Overview

FREEDUMB: Freedumb er en punkrock/hardcore/skatepunk­trio fra Østfold som har vært en del av den norske punkescenen siden tidlig 2000­tallet. Freedumb har turnért store deler av Norge og fått en drøss med gode anmeldelser, også i utenlandske blogger og webzines. Lydmessig har bandet beveget seg i en mer melodisk retning og har fått gode listinger på Spotifys spillelister NEW PUNK TRACKS og SKATEPARK PUNKS med singlene Let It Slide og Stuck In a Dream. Freedumb består nå av: Torstein Eriksen(Norsk Råkk, Friksjon) Kim Trøbråten (Fork) og Arne­Magnus Fjelle(Blodstrupmoen)

GÖTTEMIA:Göttemia er et punkrockband fra Eidsberg/Halden som har spilt live og gitt ut skiver på løpende bånd i over ti år. Musikken kan sammenlignes med NoMeansNo, Mötorhead, Wipers, gammel Turboneger og Poison Idea.I november skal vi inn i studio for å spille enn ei ny plate og til våren drar vi igjen på en ny turne ut i Europa!
Kilde: Glåmdalen http://www.glomdalen.no/vis/kalender
Legg inn arrangement: http://www.glomdalen.no/vis/kalender/events/new/

  • Last Updated: 20.11.2018
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 16. februar 2019 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Freedumb & Göttemia
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad