Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

FRELSESARMEENS JULEKONSERT

Overview

Godt nytt for de mange som har gjort det til en fin tradisjon å være publikum på et av våre mest populære arrangementer: Frelsesarmeen lager julekonsert i Stavanger konserthus dette året også!

 

Dermed skulle det være duket for en stemningsfull anledning med program som passer for hele familien. Artister og deltakere fra inn- og utland stiller opp for Frelsesarmeen, og foruten de «faste»;  Frelsesarméens hornorkester, Kids Alive og Stavanger Gospel Company, er følgende navn klare allerede:

Knut Anders Sørum – vinner av NRKs Stjernekamp i 2016, som også har representert Norge i Melodi Grand Prix, og deltatt på en rekke TV-programmer på TV2 og NRK.

Lewi Bergrud – kritikerrost artist som har samarbeidet med folk som Kurt Nilsen, Inger Lise Rypdal og mange flere, men som også står godt på egne ben.

 

Konferansier: Pål Espen Kilstad; Har jobbet 13 år som programleder hos NRK radio, riksnettet. Kjent fra programmer som Nitimen, Reiseradioen, Hallo i uken og Ukeslutt.

 

Flere kommer etter hvert – billetter kan du sikre deg allerede nå!

 

Arr. Frelsesarmeen Stavanger Korps

Christmas concert Julekonsert Julekonserter

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 9. desember 2018 16:30

sø. 9. desember 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FRELSESARMEENS JULEKONSERT
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad