VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Frelsesarmeens Julekonserter

Overview

Godt nytt for de mange som har gjort det til en fin tradisjon å være publikum på et av våre mest populære arrangementer – Frelsesarmeen lager julekonsert i Stavanger konserthus dette året også!

Godt nytt for de mange som har gjort det til en fin tradisjon å være publikum på et av våre mest populære arrangementer – Frelsesarmeen lager julekonsert i Stavanger konserthus dette året også!

Dermed skulle det være duket for en stemningsfull anledning med program som passer for hele familien. Artister og deltakere fra inn- og utland stiller opp for Frelsesarmeen. Disse er klare allerede, og flere kommer til etterhvert.

Årets konferansier er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland – radarparet som i mange år ledet Frelsesarmeens julekonserter med masse humor, underlige påfunn, respekt og stø hånd. Kvindesland og Skjæveland er kjent som programledere i NRK Radio. Først mange år i NRK Rogaland, men nå i flere år på NRK P1s rikssendinger med programmet «Utakt». De gleder seg til å komme tilbake. Vi vet at mange i vårt trofaste publikum setter stor pris på denne duoen.

MEDVIRKENDE
Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland
Frelsesarméens hornorkester
Stavanger Gospel Company
Kids Alive

VARIGHET
ca. 1 time og 15 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Frelsesarmeen Stavanger korps

  • Last Updated: 08.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 6. desember 2020 17:30 18:45

sø. 6. desember 2020 20:00 21:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Frelsesarmeens Julekonserter
Your Recently Viewed Pages