VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

FRIDA ÅNNEVIK

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 3. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Høsten 2021 tar Frida med seg sine stødige musikere Andreas Løwe (tangenter) og Haldor Røyne (gitar) på turné. Sammen tar de publikum med inn i en verden med sterk musikalsk nerve, og fremfører låter f ra debutalbumet «Synlige hjerteslag» og andre sanger – både fra plata med samme navn, og andre utgivelser.

«Min plass»
Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Det er blitt fem egne plater, mange konserter, fine samarbeid og uventa svinger. I år har hun lyst til å dvele litt ved starten, og ta publikum med seg.

«Debutplata mi «Synlige hjerteslag» er jeg først og fremst veldig stolt av. Den satte i gang alt. Låter som «Strået» og «Vant til stemmen din» har vært med på nesten alle konsertene sida 2010. Jeg kan stadig gå på besøk i de gamle låtene mine og grunne over dem, og jeg har innsett at låtsamlinga på den første plata er låter som jeg kanskje skrev noen nummer for store. Litt som klær du kan vokse i, tittelen på plata var i hvert fall det. Den har jeg har vokst inn i, det var kanskje en målsetning, en parole, et "noe" jeg ville være. Å ha «Synlige hjerteslag» handler om å tørre å brenne, si meninga mi, være til, være tydelig, være meg sjøl.»

«Låta «Min plass» på plata handler om nettopp dette; om å f inne min plass i scenerommet, men også i livet og kroppen og i verden. Det å stå helt der f ramme i lyset og tørre å se publikum, og la dem se og høre meg. Det er noe jeg har vokst inn i, og nå kjennes det som jeg er her og kan synge den og flere av låtene på en ny måte. Ikke at jeg ikke kunne det for ti år sida, for jeg peila ut en retning da som jeg har fulgt siden. Dette er min plass.»

«Andre sanger» kom ut i september 2019 og ble overøst med terningkast fem landet rundt, og listet på både NRK P3 og NRK P1.

Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over f lere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, der hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Med denne utgivelsen befestet Frida nok en gang sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere og mottok sin fjerde Spellemannpris i 2020.

  • Last Updated: 14.09.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 3. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FRIDA ÅNNEVIK
Your Recently Viewed Pages