Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Frida Ånnevik

Mer info

Publikums- og kritikerfavoritten Frida Ånnevik har fra sin debut i 2010 formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger.

Med albumet «Andre sanger» som kom i 2019 fikk Frida stor suksess. Albumet bestod av gjendiktninger av sanger som er blant Fridas favoritter og som hun med glans gjendiktiktet til norsk. Dette var låter fra fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. 

Den 9.februar 2024 kommer det nytt album, «VI», der publikum allerede er blitt kjent med tre låter "Danse og grine", "Alt hu treng" og "To over tolv", som høstet terningkast fem og seks hos anmelderne. 

Gjennom pandemien da alt ble snudd på hodet med måneder med hjemmekontor i 2020, fant Frida og kollega Chris Holsten hverandre musikalsk og laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff publikum i alle aldre. Låten ble kåret til «Årets låt» på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Vi gleder oss til å oppleve Frida på Ole Bull Scene 29. oktober 2024! Billetter i salg nå. 

Sist oppdatert: 07/13/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt