Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Friendship + Tjue Kilo Skjegg

  • Lars Hertervigs gate 5, Stavanger
  • +47 51532245
  • 12. januar 2019
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Friendship er en groovy power-trio der trommeslageren er frontfigur. Musikerne i Friendship har alle tidligere lang fartstid fra ulike prosjekter med både plateutgivelser og turnévirksomhet.

Friendship er en groovy power-trio der trommeslageren er frontfigur. Musikerne i Friendship har alle tidligere lang fartstid fra ulike prosjekter med både plateutgivelser og turnévirksomhet. Som et resultat av dette har Friendship funnet et sound som er tight, groovy, dynamisk og utfordrende; et sound som er umiskjennelig Friendship.

Friendship er et liveband som lar seg inspirere av den råe energien i konsertøyeblikkene. Bandet svever gjennom kosmiske jammer og unike øyeblikk i samhandling med publikum som gjør at hver konsert er unik. Bandets samspill, spilleglede og unike energi kommer tydelig fram når de spiller live.

Siden utgivelsen av det andre albumet, ‘’Ain’t No Shame’’, ble sluppet i mai 2018 har Friendship frekventert på radiokanalen NRK P13. Bandet ble også invitert til ‘’Ruben’’ på NRK P3 i juni der de ble intervjuet og spilte tre låter live på radio. Bandets frontfigur, Fredrik, var nylig intervjuet i ‘’Stjernepose’’ på NRK P13. I tillegg til radiodekning har Friendship mottatt flere fremragende anmeldelser fra norske og internasjonale musikkmagasiner og blogger.

Friendship jobber for øyeblikket med ny singel sammen med den kjente produsenten Erlend Mokkelbost. På lead vokal bidrar Rohey Taalah (Rohey, GURLS) og singelen har planlagt lansering mars 2019. Bandet jobber også med en rykende fersk singel som har planlagt utgivelse mai 2019.

Tjue Kilo skjegg er en kvartett ifra Tananger som spiller deilig rock på dialekt. Med mangel på strenge retningslinjer i sjanger, fremfører bandet låter med ankring i alt ifra metall til visemusikk. Etter et langt år i Svartlosen Studio er det nå klart for flere singelslipp i løpet av vinteren 2018-2019.
Tjue Kilo Skjegg er: Kenny Storegraven – Vokal, gitar og tangenter, Remy Dale – Trommer, Marius Grønstøl Jellestad – Bass og Richard J. Grønstøl – Gitar.

  • Last Updated: 23.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 12. januar 2019 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Friendship + Tjue Kilo Skjegg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad