Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros

FRIKAR: GotoGuta

Overview

Akrobatikkalarm! FRIKAR er tilbake med ny, spenstig framsyning! Kva fordreiv dei tida med før mobilen kom? Kva gjorde budeiene når gutane var i bygda og gutane når jentene var i fjøset? Kva gjorde kjedelege stunder til kreative stunder? I GotoGuta, som tyder gutar frå ei «goto», får du hallingversjonen av «Backstreet boys» … og slik oppstod «hulling».

GotoGuta er en lek med tradisjoner mellom tre av de flotteste tradisjonsdanserne vi har i Norge, og en hardingfelemusiker som medvirker aktivt på scenen.

Forestillingen formidler danseglede og briljerer med imponerende og krevende momenter i hallingdansen. I tillegg vises en mer øm side enn hva man forventer av den tradisjonelle folkedansen. Forestillingen utfordrer konvensjonene rundt mannlig fysisk samhandling som hindringene i forhold til nær fysisk kontakt, en nedarvet angst og klønethet mellom menn. Dette innbyr til lett komikk og muligheten for å kjenne seg igjen.

På scenen: Jon Bugge Mariussen, Håkon Håvelsrud Odden og Nikolaj Bo Fischer Nilsen og Erlend Viken

 

Billetter: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=115&arrnr=8010

  • Last Updated: 02.07.2019
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

fr. 1. november 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FRIKAR: GotoGuta
Your Recently Viewed Pages