VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

FRISINN festkveld #2: LIKHET

Overview

Tiden er inne for å ta opp arven. Dette er ikke et jubileum, det er en gjenoppstandelse. Velkommen til FRISINN 2020 - tre unike festforestillinger som sammen danner en helhet. Av og med Amund Sjølie Sveen og Kitchen Orchestra.

Tiden er inne for å ta opp arven. Dette er ikke et jubileum, det er en gjenoppstandelse. Velkommen til FRISINN 2020 - tre unike festforestillinger som sammen danner en helhet. Av og med Amund Sjølie Sveen og Kitchen Orchestra. Oljealderen går mot slutten, robotene kommer, Trump har kjøpt et presidentvalg, gapet mellom fattig og rik øker, EU rakner og våre folkevalgte sliter med å vise oss en farbar vei mot en lykkelig framtid. Hva gjør vi?

For nøyaktig 80 år siden hadde arbeideravholdslaget FRISINN sin storhetstid i Stavanger. Folk fylte gatene med flagg og allsang, drev idrett og samfunnsarbeid. Framtiden var åpen og håpefull. Frisinn nådde sitt høydepunkt med Arbeidernes lørdagskvelder våren 1940, tre kulturkvelder i byens nye storstue, Folkets hus; det var sang og dans, boksing og foredrag, Grieg og swing, mat og luftgeværskyting.
Er det mulig å tenne håpet igjen?

Er folk i Stavanger klare for likhet, frihet og fellesskap i 2020?

#1 - FRIHET - lørdag 15. feb

#2 - LIKHET - lørdag 14. mars

#3 - FELLESSKAP - lørdag 18. april

FRISINN 2020 er et prosjekt som ledes av kunstner Amund Sjølie Sveen. Fast husband er Kitchen Orchestra. I tillegg kommer en rekke musikalske gjester og andre medvirkende som varierer fra gang til gang, blant annet: Viking bokseklubb, SJOKK - Sosialistisk kor, Janove, Gunnar Roalkvam, Stavanger Diamonds Cheersport, Svein Tang Wa, Britt-Synnøve Johansen, Liv Hanne Haugen, Erik Stifjell…

Se event på Facebook for detaljer.
Følg Frisinn på Facebook
www.frisinn2020.no

  • Last Updated: 13.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 18. april 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
FRISINN festkveld #2: LIKHET
Your Recently Viewed Pages