Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Froddi & Mannskabet

Overview

Den legendariske frontfiguren i Stavangerensemblet har nå tatt med seg nokre gode vener for å fortelja historien om landet som stig av hav.

Den legendariske frontfiguren i Stavangerensemblet har nå tatt med seg nokre gode vener for å fortelja historien om landet som stig av hav. Med nytt materiale tar han og mannskabet for seg byen sin industrielle historie fra seilskutetida og fram til oljealderen. Med sangar som handlar om korleis byen har blitt til av å foredla kontakten med havet. Sangar og tekstar av Gunnar Roalkvam, Rudyard Kipling, Svein Tang Wa, Øystein Eldøy, Ragnar Bjerkreim og Johan Egdetveit. Nokre klassikarar vert det og. Her har du sjansen te å komma heilt tett på den unike Frode Rønli, som formidlar vår felles historie med sin heilt spesielle evne te å leva seg inn i sangane og historien. Ein rock'n'roll historietime altså, dette, med Gunnar Roalkvam som professor, og Froddi som laus kanon på dekk.

Med; Frode Rønli, Gunnar Roalkvam, Øystein Eldøy og Johan Egdetveit

  • Last Updated: 20.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 15. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Froddi & Mannskabet
Your Recently Viewed Pages