Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Frode Alnæs - Intimkonsert

Overview

Intimkonsert på Herredshuset. Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.

Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet ”Kanestrøm”, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist. Vinteren 2018 var han dessuten premieklar med sin nye soloforestilling «Min dans med strenger», som har høstet fantastiske kritikker landet rundt.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement, samt en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. 

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå en unik kontakt med sitt publikum og gleder seg til konsert på Jessheims flotte Herredshus.

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 630 inkl. avgift
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

  • Last Updated: 30.07.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

to. 22. november 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Frode Alnæs - Intimkonsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad