Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway

Frode Alnæs - min dans med strenger

Overview

Frøya kulturhus har den store glede å få presentere den folkekjære gitarvirtuosen og humørsprederen Frode Alnæs i Storsalen.

3. februar 2018 har Frode Alnæs verdenspremiere på "Min dans med strenger" - en soloforestilling om Frodes liv med gitaren! Her inviterer en av norges beste gitarister publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise - full av historier hentet fra eget liv.

"Min dans med strenger" handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå gjennom som musiker og å bli en berømt gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i denne konsertforestillingen. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i, og som får oss til å humre eller hyle av latter. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med, og vokalisten er naturligvis den store fienden! På hvert sted vil en lokal gjesteartist, ung eller gammel, bli invitert til å spille med Frode under forestillingen.

Gjennom 35 år som profesjonell musiker er Frode Alnæs blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Han er den ultimate entertainer, og en mester i å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste, og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig - og å dele artige betraktninger, opplevelser og store musikalske øyeblikk med sitt publikum.

Frode er musikalsk ansvarlig og Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.

Med seg på scenen har Frode et stjernelag av et band: Morten Huuse (kapellmester/tangenter), Knerten Kamfjord (Bass), og Thomas Gallatin (Trommer).

Kjøp billetter

 

  • Last Updated: 10.01.2018
  • Source: KystNorge AS
Dates

søn 4. mars 2018 19:00

See All
Frode Alnæs - min dans med strenger
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad