Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Tjøme

Frode Alnæs solokonsert

Overview

Solokonsert med Frode Alnæs arrangeres på Engø Gård den 6. juli 2017.

Program
Kl. 17.00 – Innslipp på konsertområdet. Det vil være enkel servering av mat og drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter. Varighet ca 75 minutter.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene. 

Billetter koster kr. 350,- pr. stk inkl. avgifter. 

Billetter til konserten kan kjøpes direkte fra Engø Gård eller via Ticketmaster på nett; http://bit.ly/2eUd7P5 

Oppholdspakke inkludert billetter, 4-retters meny, overnatting og frokost tilbys fra kr. 2.445 pr. person i dobbeltrom. Denne pakken kan bestilles på post@engo.no eller 33 39 00 48 eller direkte på nett; http://bit.ly/2dD08nz 

Servering
Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 4-retters gourmetmeny til dette arrangementet, prisen er kr. 845,- pr. person. Bord i restauranten vil kun være tilgjengelig for konsertgjester denne dagen.

Det serveres ikke Afternoon Tea på konsertdagen.
På konsertområdet vil det være enkel servering av mat og drikke fra kl. 17.00. 


Litt om Frode Alnæs
Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en dyktig sanger.

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste og de beste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” samt verdenskjente ”Vitae Lux”. Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. I 2009/2010 var han musikalsk leder og utøvende musiker i Rikskonsertenes og Riksteatrets store suksessoppsetning ”Let it rock” som samlet fulle hus på nærmere 60 scener i hele Norge.

Han er allsidigheten selv! Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum!'

Kontakt Engø Gård på 33 39 00 48 eller post@engo.no

  • Last Updated: 14.02.2017
  • Source: Visit Sandefjord
Dates
torsdag 6. juli 2017

See All
Click to activate
Tjøme, Norway
The latitude and longitude
59° 7' 35" N / 10° 25' 15" E
Frode Alnæs solokonsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad