VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Frode Haltli - Avant Folk II

  • Jernbaneveien 3, Stavanger, Norge, Stavanger
  • 12. juni 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Frode Haltli 'Avant Folk' er et stjernelag av musikere; et spellemannslag helt utenom det vanlige; et kollektiv av solister på tvers av generasjoner og sjangre; en videreføring av Frode Haltlis arbeid et sted midt i triangelet jazz, samtidsmusikk og folkemusikk. Ensemblet har siden debuten i februar 2017 blitt et ettertraktet band, og har spilt på festivaler i inn- og utland.

Frode Haltli 'Avant Folk' er et stjernelag av musikere; et spellemannslag helt utenom det vanlige; et kollektiv av solister på tvers av generasjoner og sjangre; en videreføring av Frode Haltlis arbeid et sted midt i triangelet jazz, samtidsmusikk og folkemusikk. Ensemblet har siden debuten i februar 2017 blitt et ettertraktet band, og har spilt på festivaler i inn- og utland. Til konserten i Stavanger kommer de med en kvintettversjon av bandet, bestående av:

Frode Haltli, akkordeon
Erlend Apneseth, hardingfele
Hans P. Kjorstad, fele
Juhani Silvola, gitar
Fredrik Luhr Dietrichson, kontrabass

Debutplata 'Avant Folk' ble utgitt på Hubro i 2018 og mottok strålende kritikker, Audun Vinger skrev i Dagens Næringsliv at dette '(…) burde kunne treffe et større, spesielt musikkinteressert og nysgjerrig publikum. Det er en knockout, på emosjonelt og tankemessig plan.'
Oppfølgeren 'Avant Folk II' kom i mars 2021, og kritikkene er igjen gode. Ando Woltmann i Morgenbladet skrev at 'resultatet er (nok en gang) slående. Musikken som snekrer sin egen hylle å sitte på, der det gamle møter det nye, i en snurrig, men du så vakker miks av sjangre og uttrykk.'
Dette er Frode Haltlis vakre verden. Den kombinerer skjønnmaleri med styggedom, og beveger seg mellom kirken og skogen.
Arild R. Andersen, Jazz i Norge

http://www.frodehaltli.com


 

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 12. juni 2021 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Frode Haltli - Avant Folk II
Your Recently Viewed Pages