Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Frogn

Frogn på langs

Overview

En kulturell turmarsj for hele familien.


Fellesstart 9. september, klokken 10:00. Buss fra Drøbak (Seiersten) kl. 09.00 til Ramme. Det er også mulig å kjøre egen bil til Ramme.
På Ramme er det god parkeringgsplass. Det går minibusser i skytteltrafikk fra alle mellomstasjoner og tilbake til Drøbak eller Ramme gård. Transporten tilbake fra Stupinn til Ramme gård har avgang fra Stupinn hvert 30 minutt.

Løpsgruppene starter først
For løpsgruppene er det 5 km, 10, eller 28 km på tid! Tørt tøy pakkes i merkede plassekker ved start og kjøres til målområdet. Bussretur til Drøbak eller Ramme gård.

Marsjgruppa.
De som går kan velge å avslutte turen på 5, 10, 15, 29, 23 eller 28 km. Løypa er skiltet med mye historikk og stedsnavn. Turboka fra FV vil fungere utmerket som en guide underveis. Den kan kjøpes i startområdet, til introduksjonspris. For dem som går hele distansen, ender turen på Stupinn ved grense Nesodden.

Turen går gjennom vekslende skog og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune.
Det blir servert drikke fra fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke, det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen.
Det er som nevnt en åpen klasse for dem som vil løpe på tid. Det er ingen premiering ut over deltakermerke og marsjmerke.
De som løper, bør ta med tørt skifte, dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn

  • Last Updated: 10.08.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

søn 9. september 2018 10:00 18:00

See All
Frogn på langs
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad