VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Fucales//Sundrowned//Kaizo Kids

Overview

Fucales (Bergen), Sundrowned (Haugesund) og Kaizo Kids (Stavanger) på Tou Scene

"STØY" er oktoberkvelden der atmosfærisk og øredøvende musikk fra den langstrakte vestkyst samles på ett og samme sted. Kveldens band er Fucales (Bergen), Sundrowned (Haugesund) og Kaizo Kids (Stavanger).

CC: 170,-
Dørene åpner: 20:00
Første band går på: 20:45

FUCALES:
"EN ENERGIBOMBE av Godspeed You-trompeter, Sonic Youth-riff og den nerdete og forbannede emo-utstrålingen til Black Midi. "Et av årets uventede høydepunkt." -NATT&DAG
"Først og fremst lyder Fucales som seg sjølve. Lydbildet er rått, upolert og energisk. Bandet har ein allestadsnærverande intensitet, og får verkeleg publikum med seg." -Bergens Tidende

Fucales sprenger sjangerrammer med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men trekker også paralleller fra jazz og pop. Det unge bandet, som vant Eggstockfestivalen 2019, har allerede spilt flerfoldige konserter på den bergenske byscenen og på flere festivaler, blant annet Vill Vill Vest, Borealis, Ferieklubben og "do it together"-festivalen HÁTÍÐNI på Island.

SUNDROWNED:
Sundrowned er et post-metal prosjekt fra Haugesund som byr på et dypdykk i atmosfærisk, eksperimentell metall med et enormt lydbilde og følelsesladd vokal. Ved siden av å spille flere konserter i Haugesund, Stavanger og Bergen har de varmet opp for bl.a. Sibiir og Spurv og åpnet fredagen på Karmøygeddon 2019. I November 2018 slapp de EP-en "I", som fikk medfart i P3, Evig lyttar og hos WherePostRockDwells.

KAIZO KIDS:
Kaizo Kids er et instrumentalt post-rock/dream pop band. Bandet, fra Stavanger, jobber for å skape harmonier og prøver å danne sin egen musikalske atmosfære. Med et stort fokus på svære og følsomme gitarmelodier og en bassist og trommis som jobber dynamisk på lag, skaper de sammen et stort og spredt lydbilde. Å skape et instrumentalt band lar dem forme og konstruere en musikalsk reise. Til tross for sin unge alder har bandet allerede spilt på flere av Stavangers viktige scener som Folken, Tou, Checkpoint Charlie og Martinique.
Medlemmene av Kaizo Kids har tidligere spilt i band som Frances Wolf, Freak Minority og Lucid Dreaming. Bandet henter inspirasjon fra band som Popface, Paint The Sky Red, Beach Slang og This Will Destroy You.

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.
Følg gjeldende smittevernsregler -www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 2. oktober 2020 20:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Fucales//Sundrowned//Kaizo Kids
Your Recently Viewed Pages