Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Full Earth + supp. Fucales

Overview

FULL EARTH
Full Earth er et av de ferskeste tilskuddene til den eksperimenterende rockescenen i Oslo. Ensemblet som er ledet av komponist og trommeslager Ingvald Vassbø utforsker musikk som har røtter Terry Rileys minimalistiske tape-loop eksperimenter fra 70 tallet, blytung fuzzrock og lar seg i tillegg inspirere av moderne elektroniske musikk-giganter som Oneohtrix Point Never og James Ferraro. På Høylytt og analogt vis, insisterende men tålmodig spiller Full Earth transcenderende evighets-musikk som rører i den kollektive ubevisstheten."
Ask Vatn Strøm - gitarer
Eskild Myrvoll - Yamaha YC30 og gitarer
Simen Wie - bass
Øystein Aadland - Farfisa og øvrige tangenter
Ingvald Vassbø - trommer og komposisjoner


FUCALES
I 2019 vant indiekvartetten fucales Eggstockfestivalen i hjembyen Bergen. Siden den gang har de spilt på Camp ØYA, Vill Vill Vest, "doing it together"-festivalen HÁTÍÐNI på Island, BLÅ i Oslo og mye mer. Bandet er kjent for sine vilt eksplosive liveshow.
Etter debut-en "Deep Under" ble gitt ut i mars 2021 høstet fucales gode omtaler og kjærlighet fra presse og trofaste fans.
"The four-piece tear up the rule book for their latest genre-fluid single"
- Wonderland Magazine
fucales sprenger sjangergrenser med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men flere velger òg å trekke paralleller til jazz og pop. Bandet bryter ned veggen mellom publikum og artist ved å legge fokuset på musikken og ikke personene som framfører og mottar den, og kan fort være et skifte i ung musikk.
"Et av årets uventede høydepunkt."
- NATT&DAG

ID: 20 år, 18 år med gyldig studentbevis.
cc: 200/250

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 28. mai 2022 21:00 3:00

sø. 29. mai 2022 21:00 3:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Full Earth + supp. Fucales
Your Recently Viewed Pages