Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Fullmånekonsert: Gunn & Eivind Waage Austad

Onsdag 24. april skinner fullmånen igjen over Bergendal Gård, og denne kvelden får vi besøk av Gunn og Eivind Waage Austad. Dette er kjente ansikter i nærmiljøet som har bidratt på flere arrangementer på gården.

Gunn Waage Austad (sang) er utdannet sanger og sangpedagog fra Musikkonservatoriet i Kristiansand og har spesialisert seg på formidling av Negro Spirituals, gospel og beslektede musikksjangre. Hun har hatt flere konsertserier med dette stoffet de siste 15 årene. Hun har arbeidet som sangpedagog i over 15 år blant annet ved Kongshaug Musikkgymnas, bibelskolen i Grimstad og Fana Musikk og Drama. Nå arbeider hun som kateket i Fyllingsdalen kirke i tillegg til å være freelancer.

Eivind Waage Austad (piano, sang) er utdannet pianist fra jazzlinja i Trondheim (NTNU) og har lang fartstid som utøvende musiker i ulike sjangre. Han har også jobbet mye med gospel, rhythm´n´blues og kirkemusikk både som pianist og sanger. Han har i flere år samarbeidet med Gunn om konserter med denne typen repertoir. Eivind underviser på jazzstudiet på Griegakademiet i tillegg til at han leder sin egen trio og medvirker i flere andre band.

Vi serverer kaffe og te før konsertstart klokken 19.30. Følg med Bergendal gård fremover for flere månelyse kvelder! Har du spørsmål om konserten eller konsertserien, ta kontakt på kulturibergendal@gmail.com

Fullmånekonsertene på Bergendal Gård er unike muligheter til å oppleve kvalitetsartister i spektakulære og intime omgivelser. 
Fullmånekonsertene er støttet av Bergen Kommune.

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt