VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet NORD-FRON

Furusjøen Rundt Rennet

Overview

Eventyret i Rondane! Furusjøen Runt Rennet går i et fantastisk terreng ved Kvamsfjellet og Rondablikk, ved inngangen til Rondane nasjonalpark.

15. februar arrangeres Furusjøen Rundt Rennet for 40. gang. Rennet går i et fantastisk terreng ved Kvamsfjellet og Rondablikk, som ligger ved inngangen til Rondane nasjonalpark, et av Norges vakreste fjellområder. Rennet går i vinterlig landskap som varierer fra skogkledde åser til snaufjell. Utsikten til Rondane danner en poetisk ramme rundt Furusjøen Rundt-trippelen, også kjent som Eventyret i Rondane. Her er det et fantastisk turterreng med hundrevis av kilometer med turløyper året rundt. 

Velg mellom 45 km seedingsrenn eller 20 km tur-/mosjonsrenn i klassisk stilart. Totalt har vi fem matstasjoner, to av de er felles med de som går 20 km tur-/mosjonsrenn. De siste årene har vinnerne gått på blanke ski og staket seg gjennom den 45 km lange trasèen. Løypeprofilen viser en relativ flat løype, men har også et par tøffe bakker som man skal være godt forberedt på om man velger å gå på blanke ski.

Start og mål er på Rudland Fjellsenter, rett ved Rondablikk Høyfjellshotell. Stadionområdet er kompakt med parkering tett på, eget garderobetelt og serveringstelt på stadion, dusj og varme garderober på hotellet, 200 meter fra stadion.

Velkommen til vinterens vakreste Eventyr i Rondane – Furusjøen Rundt-rennet!

  • Last Updated: 08.06.2020
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 20. februar 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Furusjøen Rundt Rennet
Your Recently Viewed Pages