Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

"Gåtefulle Juletoner" - stemningsfullt og melankolsk på norsk

"Fager" fra Oppdal består av Gunvor Fagerhaug (vokal), Gjert Kristian Øhrn (trøorgel og piano), Arngrim Fagerhaug (bass), Sverre Stenløkk (saksofon og gitar), Stephen Carlsson (gitar) og Pål Tore Holten (trommer).

Det musikalske grunnlaget til gruppa er arbeid med og formidling av lokalt materiale fra Oppdal i form av toner og tekster. Medlemmene har, i tillegg til de eksisterende folketonene de bruker, tonesatt lyrikk av Inge Krokann og Ola Setrom. Alle arrangement er gjort av musikerne i gruppa. Musikken beveger seg i et landskap blanda av folkemusikk, viser og jazz. Musikken er vanskelig å putte i bås, men basen er folketoner og norsk.

Denne julekonsertens repertoar vil spenne mellom det lokale materialet og noen mer eller mindre kjente juletoner. Kvintetten forsterkes denne kvelden med noen gjester som skal være med å krydre lydbildet: Mats Egil Toftaker, Øyunn F. Gustavsen, Margit F. Gustavsen og Geir Gjønnes. Som teknikere har gruppa bistand fra oppdalingene Olav J. Hoel (lyd) og Hans Wolden (lys). Sammen skal de holde en gåtefull konsert – med håp om å kunne gi publikum ei fredfull og stemningsfull førjulsstund i Røros Kirke!

Konsertstart : 19:30
Dørene åpner : 19:00
Varighet : 90 min

Servering :
Ingen servering

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Gratis uten billett

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Video
Video

Sist oppdatert: 12/03/2023

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt