Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Gabriel Iglesias - Back On Tour

Overview

A Comic Soul og Stageway presenterer: Gabriel Iglesias: Beyond The Fluffy

Gabriel Iglesias er en av Amerikas mest suksessfulle standup-komikere, og opptrer for fulle hus verden over. Med over en halv milliard visninger og 18 millioner følgere, er han en av komikerne med flest visninger på YouTube.

I 2018 inkluderte The Hollywood Reporter Iglesias i sin "Top 40 Comedy Players"-utgave, sammen med store navn som Jerry Seinfeld, Chris Rock og Lorne Michaels. Iglesias har også hatt æren av å selge ut prestisjefulle Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles og Sydney Opera House i Australia. I 2020 reiser han verden rundt med Beyond The Fluffy World Tour 2020 Go Big Or Go Home.

Gabriel Iglesias er stjernen og produsenten av Netflix-serien Mr. Iglesias. Hvor han spiller lærer på en ungdomsskole som tar seg av begavede elever som likevel faller utenfor i dagens skolesystem. Sesong 2 er akkurat ferdig innspilt og har première 19. juni 2020.

I tillegg til Mr. Iglesias, ligger også standup-showet "One Show Fits All" på Netflix. I løpet av 2020 filmes enda et standup-show som slipes på streamingplattformen. Begge disse showene er oppfølgere av det suksessfulle showet "I'm Sorry For What I Said When I Was Hungry" fra 2016. Du har kanskje sett Iglesias i filmene Magic Mike, Magic Mike XXL og A Haunted House 2, eller ulike animasjonsfilmer som Ugly Dolls, Coco, The Star og Ferdinand. Han har også gjestet TV-seriekomediene Cristela og Modern Family.

Komikeren Gabriel Iglesias ble oppdratt av en alenemor i Long Beach, California, hvor han var yngst av seks søsken. Allerede i barndommen begynte Iglesias å eksperimentere med humor som en måte å håndtere livets motgang på. Han startet med stand-up i 1997 og opptrådte for det meste på motorsykkelbarer og brune puber.
Iglesias show er en blanding av historiefortelling, parodier, karakterer og lydeffekter. Hans unike og animerte stil har gitt ham fans over hele verden i alle aldere. Gabriel Iglesias reiser i 2020 verden rundt med sitt stand-up-show, Beyond The Fluffy World Tour 2020 Go Big Or Go Home. Velkommen!

Dørene åpner 1 time før forestilling

Rullestol/ledsager: tlf 55216150
Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no

Oppdatering ang. Covid-19 restriksjoner og endringer:

Flyttet fra 08.06.2020 til 12.06.2021 kl 19.00 - og nå til 13.06.2022.
Kjøpte billetter gjelder til ny dato.

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette ser arrangørene seg nødt til å flytte Gabriel Iglesias til 13.juni 2022

Kjøpte billetter kan refunderes på følgende måte innen 26.04.2021:

For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk dette kontaktskjemaet og fyll inn relevante detaljer.
Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.
 

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 13. juni 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gabriel Iglesias - Back On Tour
Your Recently Viewed Pages