Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Gabriela Garrubo // Albumrelease; "RODANDO"

Overview

Gabriela Garrubo er en norsk-brasiliansk jazzsanger med bakgrunn fra Grieg-akademiet i Bergen.
I 2021 og 2022 har hun sammen med produsent Vetle Junker (Aurora, Verdensrommet, Metteson) jobbet frem debutalbumet «Rodando», som endelig (!) slippes til massene 12.05.2023.

Gabriela balanserer på finurlig vis et moderne og friskt (pop)-sound som samtidig gir betydelige retro-assosiasjoner. Hun kombinerer skandinavisk jazz og 80-talls brasiliansk musikk, og tekstene, på både engelsk og portugisisk, handler om å finne seg selv og å finne styrke i en kaotisk, urettferdig og vond, men også fin, verden.

Singelen "Stars" fra hennes nye album har mottatt strålende kritikker - og Bergens Tidende klinker til med intet mindre enn 6 av 6 hjerter; "Det starter så forsiktig, med et svinsende piano og en pulserende bass. Når et dempet, men bestemt slagverk melder sin ankomst, trøkker Garrubo til og viser et imponerende register. Nesten skamløst uanstrengt glir hun fra det lave til det høye og tilbake igjen, klokkerent og kraftig. Den jazzete låter syder av spenning; det kiler i magen og dirrer i hendene. Det er nesten vanskelig å forstå at denne låten faktisk er tre og et halvt minutt lang, for den føles så altfor kort. Derfor ender du fort opp med å spille den om og om igjen, slik at Garrubos stemme kan løfte deg enda litt nærmere stjernene." -Petter Lønningen, Bergens Tidende, 13.01.2023

Dette blir en for bøkene!

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 12. mai 2023 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gabriela Garrubo // Albumrelease; "RODANDO"
Your Recently Viewed Pages