Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Gabrielle

Overview

Torsdag 17. mars 2022 returnerer Gabrielle til USF Verftet

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet "Mildt sagt". Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv over hele landet og forandret norsk pop for alltid.

Med låter som «Fem fine frøkner», «Mellom skyene» og «Tenker på deg», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.

I 2019 gikk Gabrielle i en ny retning med albumet «Snart, Gabby». Albumet fikk strålende mottakelse og hun gjorde seg fortjent til hele tre Spellemannpriser, i kategoriene Årets popartist, Årets låtskriver og Årets album. I kjølvannet av albumslipp tok hun med seg det nye materialet til klubbscener landet over og befestet med all mulig tydelighet sin posisjon som en av landets fremste liveartister.

Gabrielle debuterte nylig med sitt fjerde album – «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN» – som har fått fast plass i mange norske musikkhjerter. Låter som «det urolige hjertet», «kan du love å vente» og «Neil Young» har vært radiofavoritter, og har gått i heftig rotasjon siden de ble sluppet.

Snart er Gabrielle klar for å levere store konsertopplevelser igjen – og med et ferskt album i bagasjen og helt nytt sceneshow, er det definitivt noe du ikke vil å gå glipp av.

Dørene åpner kl. 19 / konsertstart kl. 20.
Ikke vergeordning for de under 18 år.

  • Last Updated: 24.11.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 17. mars 2022 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gabrielle
Your Recently Viewed Pages