VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TIME

Garborgmiddag med Espen Lothe

Overview

Espen Lothe frå Kinn Bryggeri kjem til Garborgdagar for å vera med på årets Garborgmiddag! Saman med Mellombels sine ølkelnere og kokkane på Hemmeleg sett dei saman ein fem-rettars middag med passande øl.

Espen Lothe frå Kinn Bryggeri kjem til Garborgdagar for å vera med på årets Garborgmiddag! Saman med Mellombels sine ølkelnere og kokkane på Hemmeleg sett dei saman ein fem-rettars middag med passande øl. Bli med på ein middag der fem av øla til Espen blir matchet med god mat frå Hemmeleg.

Espen er grunnleggaren av Kinn Bryggeri. I 2009 starta han opp Kinn Bryggeri i eit 80 m2 stort lokale i hovudgata i Florø. Han har stor lidenskap for godt øl og god mat. Espen er lektor i biologi, men etter å ha jobba som lærar i nokre år og bryggja heime på kjøkkenet i endå fleire år, bestemte han seg for å gjere hobbyen til levebrød. Målet til Espen er å lage godt øl og forkynne ølkultur.
Middagen inkluderer fem-rettars middag og smak av fem ulike øl. 

  • Last Updated: 16.12.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 29. januar 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Garborgmiddag med Espen Lothe
Your Recently Viewed Pages