Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

GARNESS - julekonsert i Misjonskirken Skåredalen

Overview

18. desember kommer tvillingduoen Garness til Misjonskirken i Haugesund for å holde julekonsert. Deres kritikerroste juleplate "Barnet i krybben" ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut i 2009, og har siden blitt en julefavoritt for mange. Blant annet har Bjørn Eidsvåg oppgitt denne plata på sin "det blir ikke jul uten" - liste.

Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fremfører både gamle, kjære og nyskrevne julesanger. Med lekenhet og stort engasjement lager de sammen med bandet sitt et spennende, rikt og stemningsfullt lydbilde.

Selv spiller de gitarer, mandolin, klokkespill, autoharpe og perkusjon. I bandet har de med seg Torjus Vierli på tangenter og vokal, Thomas Gallatin på trommer og vokal, og Tor Egil Kreken på bass, banjo og vokal.

Lillejulaften 2013 gjorde duoen seg bemerket med en timelang julekonsert på NRK1. Konserten, som også inneholdt flere opptredener med spennende gjesteartister, fikk usedvanlig mye positiv respons og ble det nest mest sette TV-programmet i løpet av julen. Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer, og har stått på scenen like lenge. De har opptrått i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen.

  • Last Updated: 15.09.2017
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

man 18. desember 2017 19:30

See All
GARNESS - julekonsert i Misjonskirken Skåredalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad