VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Garness julekonsert - Ræge

Overview

Garness julekonsert med nytt konsept! 

Garness julekonsert med nytt konsept! 
Tvillingduoen Garness høstet glitrende kritikker da de gav ut sitt julealbum Barnet i krybben i 2009. Etter et tiår på veien med sine særpregete tolkninger av de gode, gamle julesangene, er en julekonsert med Garness blitt en kjær adventstradisjon for mange. Konsertene med Garness kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og kreativ bruk av en rikholdig instrumentpark.
Etter fjorårets tiårsjubileum for plata, vokste det fram et ønske i søstrene om å utfordre seg selv litt, og sette noen nye kunstneriske rammer for å fornye julekonserten sin. I desember i år vil derfor publikum få muligheten til å oppleve duoen i en ny musikalsk besetning. Det blir nært og mer nedstrippet, og jentenes unike vokalsamspill og habile traktering av en rekke ulike instrumenter står enda mer i fokus. Jentene er fulle av forventning og glede over å ha fått kapret med seg multiinstrumentalisten Christer Slaaen, som de kjenner fra samarbeidet om konsertforestillingen og plata "Gåten om korset". Dette samarbeidet gav mersmak. I desember i år vil det altså bli denne trioen som skal framføre Garness sitt julerepertoar, der mange av sangene som publikum har et varmt forhold til, fortsatt står på programmet.
Christer, som både jobber som produsent og musiker, spiller blant annet med Darling West og Maria Solheim og har vært sentral i bandet Humming People. En av hans siste studioproduksjoner, "Bråkebøttebaluba", med Maria Solheim og Silje Sirnes Winje, vant nylig årets spellemannspris i kategorien barnemusikk.
Etter en spesiell vår og sommer der alle Garness sine planlagte konserter har blitt avlyst som følge av covid-19-restriksjonene, ser jentene enormt frem til å reise på turné igjen og gjøre det de elsker aller mest: å formidle noe som virkelig ligger dem på hjertet, og bidra til å spre glede, fred og en følelse av samhørighet gjennom musikk og tekst.

  • Last Updated: 25.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 10. desember 2020 18:30 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Garness julekonsert - Ræge
Your Recently Viewed Pages