Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Gjøvik Skaperfestival 2019

Overview

Bli med på skaperfestival på Gjøvik!
Har du en god idé, liker du å lage ting, blir du inspirert av andres oppfinnelser?
Vi leter etter innbyggere i Oppland som har en gründer i magen, er oppfinner, forsker, lager kunst, er hobbysnekker, hacker, håndverker, hjemme snekker eller noe annet, som vil vise frem tingene sine. Vi søker nettopp deg som bidragsyter til Gjøviks første Skaperfestival i november!
Som utstiller får man en unik mulighet til å presentere seg selv og sin oppfinnelse eller produkt, treffe andre skapende sjeler, utveksle tips og erfaringer, skape nye nettverk og være til inspirasjon for andre som ruger på gode ideér.


Vitensenteret Innlandets lokaler skal fylles med aktiviteter, stands, foredragsholdere og workshops Det blir en morsom og annerledes dag på senteret og en festival der teknologi, kunst og vitenskap møtes, sier prosjektleder Kathrine Halvorsen.
Foruten eksterne deltakere, vil senteret ha egne kreative aktiviteter gående hele dagen. Det blir blant annet verksted for tillaging av spektakulær skyggeutstilling i planetariet, mekking og kjøring av tegnerobot og vinylkutting med trykk på tekstiler på vår skaperlab. Her kan man ta med seg sin egen t-skjorte, bærenett eller liknende og jazze det opp med egenkomponerte eller selvvalgte trykk. Man kan også være med og lage sitt eget bidrag til et stort kunstverk av mosaikkfliser og ulike dupplingser. Denne kunsten, som vi alle sammen er med på å skape, vil senere bli hengt opp i Holmen Brenneri som utsmykning og symbol på den felles glede og skaperånd som kommer til å prege denne dagen.
Dette blir en festival for kreativitet og skaperglede i Gjøviks flotte Holmen Brenneri.


Gjøvik Skaperfestival en del av prosjektet Skaperskolen, et treårig samarbeidsprosjekt mellom Naturfagsenteret og Vitensentereforeningen. Målet med Skaperskolen er å inspirere barn og unge til skapende og utforskende aktiviteter med teknologi. Skaperskolen støttes av DNB Sparebankstiftelsen og festivalen støttes av Tekna.
På Vitensenteret Innlandets webside ligger det mer informasjon om arrangementet og link til påmelding. Nå er det bare å kaste seg rundt, kortreist og langreist, kom deg ut av skapet og meld deg på som deltager! Påmeldingsfristen er 25.oktober og det endelige programmet for dagen, og hvem som deltar offentliggjøres kort tid etter fristens utløp.

  • Last Updated: 04.09.2019
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lø. 16. november 2019 11:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gjøvik Skaperfestival 2019
Your Recently Viewed Pages