Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Gjøvik Skaperfestival

Overview

Lørdag 16.november 2019 arrangeres Gjøvik Skaperfestival for første gang og Vitensenteret Innlandet inviterer til en morsom og annerledes dag på senteret.

Dette blir en festival der teknologi, kunst og vitenskap møtes – en festival for skaperglede, oppfinnelse, lek og læring.
Vi ønsker å fylle huset med utstillinger, stands og workshops og søker derfor oppfinnere, kunstnere, forskere, håndverkere, hjemmesnekkere, hackere, gründere.. – nysgjerrige og kreative mennesker som vil bidra med å vise frem tingene sine og hvordan de lager dem. Som utstiller får du en enestående mulighet til å få vist frem deg selv og din oppfinnelse eller produkt, treffe andre skapende sjeler, utveksle tips/erfaringer og være en inspirasjonskilde for andre som ruger på gode idéer. Vitensenterets egen Skaperlab vil være åpen med ulike aktiviteter for barn og voksne hele dagen.

Åpningstid: kl.11.00-16.00.
Arrangementet passer for hele familien.

Praktisk info for utstillere:
Deltakelse for utstillere er gratis. Vi stiller med bord, stoler, strøm og wifi. Deltakere får servert lunsj, kaffe og inngangsbilletter som takk for at dere er med. Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt på post@vitensenteret.no.
Påmeldingsfrist er 25.oktober, og programmet slippes straks etter søknadsfristen.
Har du noe å vise frem, meld deg på som utstiller!

  • Last Updated: 16.08.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 16. november 2019 11:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gjøvik Skaperfestival
Your Recently Viewed Pages